اختیاریه پنجشنبه و جمعه از ساعت ۰۴:۳۰ به مدت ۲۵ دقیقه

Error loading media: File could not be played
 
00:0000:0000:00
00:00

گفت و گو با پروفسور سمیعی درباره ساخت بیمارستان فوق تخصصی مغز و اعصاب

در این مستند «اختیاریه» شنونده گفت و گوی صادق داوری فر با پروفسور سمیعی درباره ساخت بیمارستان فوق تخصصی مغر و اعصاب در منطقه ۲۲ تهران باشید، معماری این بیمارستان برگرفته از شكل مغز انسان است.

(مجید سمیعی (زاده ۲۹ خرداد ۱۳۱۶) پزشك و جراح مغز و اعصاب ایرانی-آلمانی است. او ریاست بیمارستان خصوصی علوم عصبی هانوفر در آلمان را بر عهده دارد كه خود بنیان‌گذار آن بوده‌است.
پروفسور سمیعی در اوایل دهه ۱۹۷۰ میلادی از عوامل اصلی توسعه جراحی قاعده جمجمه بود و همچنان به جراحی در این زمینه می‌پردازد و از جراحان پیشرو مغز و اعصاب در زمینه جراحی میكروسكوپی داخل جمجمه‌ای است او ظرفیت‌های جراحی میكروسكوپی در جراحی مغز را تشخیص داد و ابتدا وارد زمینه شوانومای زاویه مخچه – پل مغزی شد و در جراحی شوانوما به دستاوردی جهانی دست یافت او روش‌هایی را تكامل داده كه بدشكلی را به حداقل برساند و بر بیمار تمركز كند تا برداشتن كامل تومور. او بسیار زود بر اهمیت جراحی به كمك عكس متمركز شد و كارشناسی شناخته شده در زمینه تصویربرداری كاربردی و ساختاری در جراحی قشر مغز است. او به طرز موفقیت‌آمیزی در طول فعالیت خود ۲۰۰۰۰ بیمار را عمل كرده‌است.)

پرفسور سمیعی درباره این بیمارستان گفت: ساخت تمام قسمت‌های بیمارستان با نظر بنده انجام می‌شود.
علت طولانی شدن ساخت این مركز وجود طبع ایرانی بود كه اثر عجیبی بر این ساختمان دارد.
خیرین و مسئولین به من می‌گفتند شما فكر محدودیت نكنید آن چیزی كه به این مركز جهش علمی می‌دهد و در آینده مثمرثمر خواهد بود، به آن توجه كنید.
در ابتدا حاضر به ساخت این پروژه نبودم چون می‌گفتم این پروژه به نتیجه نمی‌رسد اما بعد متوجه شدم برای كشور ما برای اولین بار این امكان وجود دارد و من وظیفه وجدانی خودم می دانم این كار را انجام دهم.
ما باید مرتب با تكنولوژی و دانش جلو برویم علم و تحقیقات باید رتبه اول را بازی كند تا بیماران بهترین تشخیص و درمان را داشته باشند و...


مجموعه مستند «اختیاریه» كاری از گروه اخلاق و زندگی شهروندی است كه روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۷:۰۰ از رادیو تهران پخش می شود.

رادیو تهران را در بعضی از كشورها می توان توسط گیرنده های دیجیتال و ماهواره ای بر روی ستلایت و فركانسهای زیر دریافت كرد:
ماهواره BADR / فركانس: ۱۱۸۸۰ مگاهرتز / پلاریزاسیون: افقی / نرخ سمبل: ۲۷۵۰۰
ماهواره INTELSAT۹۰۲ / فركانس: ۱۱۵۵۵ مگاهرتز / پلاریزاسیون: عمودی / نرخ سمبل: ۳۰۰۰۰
ماهواره Eutelsat HOTBIRD ۱۳B / فركانس: ۱۲۴۳۷ مگاهرتز / پلاریزاسیون: افقی / نرخ سمبل: ۲۹۹۰۰

*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز اس

۱۴۰۱/۱۰/۱۸
|
۱۱:۳۹
دسترسی سریع
اختیاریه