پیشینهی هفتسین و آداب و رسوم نوروز در مناطق مختلف ایران شنوندهی گفتگوی برنامهی «پله نوروزخان» با علی تهرانوند پژوهشگر تاریخ، كارشناس فرهنگ عامه درباره پیشینهی هفتسین و آداب و رسوم نوروز در مناطق محتلف ایران باشید. >2 ماه پیش
همراه با اهل ایمان؛ این قسمت كبری نورآكین از تركیه شنوندهی بخش كوتاهی از برنامهی «اختیاریه» در گفتگو با كبری نورآكین از تركیه درباره حال هوای تركیه در ماه رمضان باشید. >2 ماه پیش
رئیس اتحادیه قنادان: زولبیا و بامیه درجه یك كیلویی 255 هزار تومان است شنوندهی گفتگوی برنامهی «از رادیو تهران بپرسید» با علی بهرهمند رئیس اتحادیه قنادان باشید. >2 ماه پیش
برگزاری مانور 10 هزار نفری زلزله در تهران شنوندهی گفتگوی برنامهی «بام تهران» با دكتر نصیری رئس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره مانور سراسری مقابله با زلزله در تهران باشید. این مانور صبح پنجشنبه 2 اسفند در بوستان ولایت تهران برگزار میشود. >3 ماه پیش
با غذاهای معروف تهران قدیم آشنا شوید/ از هفت رنگ پلو تا سرگنجشكی شنونده گفتگوی برنامه «اینجا تهران است» با تهرانوند پژوهشگر و تاریخنویس تهران درباره غذاهای معروف تهران قدیم باشید. >5 ماه پیش
پیشمه؛ شیرینی خوشمزهی تركمن صحرایی شنونده بخش كوتاهی از برنامه «جونم زندگی» درباره طرز پخت نان پیشمه از نانهای محلی تركمن صحرا باشید. >7 ماه پیش
از راز خوشمزگی قیمه نذری تا پخت شله زرد با سامان گلریز در این برنامه «از رادیو تهران بپرسید» سامان گلریز كارشناس آشپزی طرز تهیه برخی غذاها مانند سالاد ماكارونی،كباب كوبیده، سرخ كردن بادمجان،خورشت قیمه، شله زرد و... را آموزش میدهد، بشنوید. >9 ماه پیش
برگزاری جشنواره صد دانه یاقوت در فرهنگسرای معرفت شنونده گفتگوی برنامه «تهران من» با ناظر رئیس فرهنگسرای معرفت درباره برگزاری جشنواره انار (صد دانه یاقوت) در این فرهنگسرا باشید. >2 سال پیش
دكترای پزشكی تغذیه: پخت غذا در ظروف آلومینیومی موجب آلزایمر و لطمه به مغز میشود شنونده گفتگوی برنامه «تهران ما سلامت» با دكتر احمدرضا درستی دكترای پزشكی تغذیه درباره سبك زندگی سالم باشید. >2 سال پیش
طبخ شله زرد به روش خاله خانم! تعطیلات نوروز فرصت خوبی برای آشپزی كردن و طبخ غذاهایی است كه گاهی در طول سال زمان پخت آن را نداریم، شله زرد هم دسری خوشمزه و شیرین است كه در این برنامه از «نوروزنامه» شنونده داستانی از تهیه شله زرد در قالب نوروز خواهید بود. >2 سال پیش
آموزش پخت مچبوس مرغ ویژه ماه مبارك رمضان شنونده بخش كوتاهی از برنامه «بهارانه شهرآفتاب» درباره طبخ غذای جنوبی و عربی به نام مچبوس مرغ ویژه ماه مبارك رمضان باشید. >2 سال پیش
اهمیت ابراز محبت كلامی در بین زوجین و تأثیر آن در استحكام زندگی در این بخش از برنامه «مهربانو» شنونده اظهارات منیژه حاتمی روان درمانگر و دكتر آمنه آهنگر جامعه شناس درباره تأثیر ابراز محبت كلامی در استحكام روابط بین زوجین و اعضای خانواده باشید. >2 سال پیش
فوق تخصص بیماریهای ریه: سرطان ریه قابل پیشگیری است شنونده گفت و گوی برنامه «تهران ما سلامت» با دكتر سید علی جواد موسوی فوق تخصص بیماریهای ریه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران درباره سرطان ریه باشید. >2 سال پیش
گپی با جوان آشپز تهرانی؛ آشی كه همراه با تلاش و امید پخته شد و به ثمر نشست در این مستند شنونده گفت و گوی مهدی اسماعیلی با محمد عبدل آبادی متولد 67 كه مالك پیكان وانت است و در محله پیروزی با فروش آش كسب درآمد میكند. >3 سال پیش
فوت و فن های پخت قورمه سبزی خوشمزه! دراین برنامه شهرام شجاعی كارشناس آشپزی، نكات آموزشی درباره پخت كیك بدون فر،ماكارونی،قورمه سبزی،كشك بادمجان و میرزا قاسمی را توضیح می دهند بشنوید. >3 سال پیش
دستور پخت والك پلو غذای بهاری در این برنامه كامیار كارشناس آشپزی طرز تهیه و طبخ والك پلو، مرغ آپز، دل و جگر و... را آموزش می دهند، بشنوید. >3 سال پیش
نكاتی مفید برای پخت مربای خانگی با شهد غلیظ گفتگوی این برنامه را با شهرام شجاعی كارشناس آشپزی درباره آموزش بلانچ كردن سبزیجات، پخت مربای خانگی و طرز تهیه پودینگ شكلات بشنوید. >4 سال پیش
فوت و فنهای طبخ و مزهدار كردن مرغ و ماهی شنونده گفتگوی این برنامه با كامیار، كارشناس آشپزی درباره طرز پخت مرغ و ماهی و مزهدار كردن آنها باشید. >4 سال پیش
آشنایی با روش طبخ چهار غذای محلی كشورمان(دوپیازه میگو، اشكنه اسفناج،دمی بلغور، ته چین فیروزكوهی) در این برنامه كامیار كارشناس آشپزی طرز پخت غذاهای محلی (دوپیازه میگو، اشكنه اسفناج،دمی بلغور، ته چین فیروزكوهی) را آموزش می دهند، بشنوید. >4 سال پیش
فوت و فن پخت برنج كته در این برنامه شهرام شجاعی طرز تهیه برنج كته را آموزش می دهند، بشنوید. >5 سال پیش
صد ثانیه با كتاب (دایرة المعارف تغذیه ) این برنامه به معرفی كتاب دایرة المعارف تغذیه اثر فلیپ سیمون و ترجمه مهدی ضرغامیان می پردازد. این كتاب محصول انتشارات محراب قلم است و در آن با تاریخچه بدست آوردن غذا و پخت و پز آشنا می شوید. >5 سال پیش
طرز تهیه نون خامه ای در منزل در این برنامه شهرام شجاعی كارشناس آشپزی دستور پخت نون خامه ای را آموزش می دهند. >5 سال پیش
راز پخت حلوای خوشمزه در چیست؟ شهرام شجاعی كارشناس آشپزی در این برنامه طرز تهیه حلوا را آموزش می دهد. >5 سال پیش
بفرمایید دم پختك باقالی! در این برنامه شهرام شجاعی كارشناس آشپزی طرز تهیه دم پختك باقالی را آموزش می دهند. >6 سال پیش
چه غذایی را در چه ظرفی بپزیم! گفتگوی این برنامه با سامان گلریز، كارشناس آشپزی برنامه درباره انتخاب ظروف مناسب برای پخت غذا را بشنوید. >6 سال پیش
سفر پخته سازد تو را، رو سفر! چیه این سفر بابا ، كی بریم ، كی برگردیم ، كدوم هتل بریم ، با چی بریم ، چقدر بمونیم ، خلاصه انقد استرس داره كه افسردگی بعد سفر میگیری >6 سال پیش
پخت غذاهای سالم با رادیو تهران در این برنامه به تمامی سوالات شما در خصوص پخت و پز و بهتر شدن طمع غذاهایتان كارشناس برنامه پاسخ دادند كه با هم میشنویم. با ما همراه باشید... >8 سال پیش